Witte Aubergine Rond

De ronde witte aubergine is een bijzondere variëteit van de auberginefamilie, met een ronde vorm en een zachte, witte schil die een subtiele en delicate smaak belooft.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De ronde witte aubergine wordt meestal geteeld in warme klimaten en gedijt goed in goed doorlatende, vruchtbare grond. Het heeft vergelijkbare teeltbehoeften als andere auberginesoorten.

Voedingswaarden

Deze aubergine is een goede bron van voedingsstoffen zoals voedingsvezels, vitamine C, vitamine K en kalium, en het bevat weinig calorieën. Het is een gezonde keuze voor diverse diëten.

Gebruik

De ronde witte aubergine wordt vaak gebruikt in mediterrane en Aziatische gerechten, zoals stoofschotels, curry’s en gegrilde groenteschotels. De milde smaak maakt het perfect om kruiden en smaken op te nemen.

Wist je dat…

De witte kleur van de schil onderscheidt deze aubergine van de meer gebruikelijke paarse variëteiten. Dit maakt het niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook creatieve culinaire mogelijkheden om kleurrijke gerechten te creëren.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!