Onze Roots

Wie zijn wij?

waarom kiezen voor ons?

Exotic Roots is een importeur op de internationale markt van exotische groenten, exotische fruit en exotische wortels. Hiernaast biedt Exotic Roots een breed assortiment aan met specialiteiten van Nederlandse bodem. Exotic Roots werkt samen met telers en partners vanuit verschillende landen, waaronder India. Exotic Roots levert voornamelijk aan (horeca)groothandels, supermarktketens en supermarkten in Nederland en Europa. Met een jong en daadkrachtig team vol passie hebben wij een frisse kijk op de markt. Door nieuwe innovaties en technieken willen wij de klant op nieuwe wijze optimale kwaliteit leveren, rechtstreeks van de bron.

Portrait happy mature man is smiling. Senior farmer with white beard feeling confident. Elderly asian man standing ,cressed his arm and in a shirt and looking at camera.

Een Jong Team

met een frisse kijk

Met een jong en daadkrachtig team willen wij een nieuwe frisse manier van handel drijven met echte aandacht voor de klant. In de moderne tijd worden de mensen weer ècht belangrijk; een goede relatie is de basis van een goede partnerschap en een unieke samenwerking.

Info

Contact
Werken bij Exotic Roots
Disclaimer
Privacyverklaring
Cookies

Company Details

Exotic Roots B.V.
Röntgenlaan 11
2719DX Zoetermeer
The Netherlands

KVK: 78736927
VAT NR: NL861513034B01

ING, Netherlands
NL 05 INGB 0008 2409 53
Swift: INGBNL2A

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
LinkedIn
Instagram