Tom Yum Set

Tom Yum Set is een culinair pakket dat alle essentiële ingrediënten bevat om de beroemde Thaise soep genaamd “Tom Yum” te bereiden. Deze pittige en zure soep is geliefd om zijn complexe smaak en aromatische kruiden.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Tom Yum Set bevat doorgaans ingrediënten zoals kaffir limoenbladeren, citroengras, galangal (Thaise gember), chilipepers en vis- of garnalenbouillon. Deze ingrediënten worden vaak geteeld in Thaise tuinen en worden vers gebruikt.

Voedingswaarden

Tom Yum is caloriearm en rijk aan vitamines en antioxidanten vanwege de verse kruiden en specerijen die worden gebruikt.

Gebruik

Het Tom Yum Set wordt gebruikt om de gelijknamige soep te maken, die bekend staat om zijn verkwikkende smaak. Het wordt vaak bereid met vis, garnalen, kip of tofu en geserveerd met rijst.

Wist je dat…

Tom Yum wordt vaak beschouwd als een “hotpot” -gerecht, waarbij alle ingrediënten in een kokende bouillon worden geplaatst aan tafel, waardoor de gasten hun eigen kom soep kunnen samenstellen en aanpassen aan hun smaak.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!