Thaise Banaan

De Thaise Banaan is een kleine en zoete banaanvariëteit met een karakteristieke gebogen vorm. Deze banaan heeft een unieke smaak en wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in verschillende keukens.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De Thaise Banaan groeit goed in tropische klimaten zoals die van Mexico. Hij gedijt in goed doorlatende bodems en heeft veel zonlicht nodig voor een optimale groei.

Voedingswaarden

Deze banaan is een goede bron van vitamines, mineralen en voedingsvezels. Hij bevat vitamine C, kalium en antioxidanten die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Gebruik

De Thaise Banaan wordt vaak vers gegeten als gezonde snack, toegevoegd aan desserts, smoothies en gebak. Hij wordt ook gebruikt in hartige gerechten, zoals curry’s en stoofschotels, vanwege zijn zoete smaak.

Wist je dat…

De Thai Banana wordt ook wel ‘Kluai Namwa’ genoemd en is een populaire variëteit in de Thaise keuken, waar hij wordt gebruikt in zowel zoete als hartige gerechten.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!