Thaise Aubergine

De ronde Thaise aubergine is een opvallende en smaakvolle variëteit van de auberginefamilie, met een ronde vorm en levendige kleuren.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Deze auberginesoort gedijt goed in warme en vochtige klimaten. De plant heeft vergelijkbare teeltvereisten als andere aubergines en kan in zowel tuinen als containerpotten worden gekweekt.

Voedingswaarden

De Thaise aubergine is een goede bron van voedingsvezels, vitamine C, vitamine K en antioxidanten. Het draagt bij aan een gezond dieet en kan verschillende voordelen voor de gezondheid bieden.

Gebruik

De aubergine wordt vaak gebruikt in Thaise, Indiase en Zuidoost-Aziatische gerechten. Het heeft een stevige textuur en absorbeert goed smaken, waardoor het geschikt is voor curry’s, roerbakgerechten en stoofschotels.

Wist je dat…

Naast het traditionele gebruik in hartige gerechten, kan de Thaise aubergine ook worden gebruikt in zoete gerechten en desserts vanwege de milde smaak en absorptie van smaken uit andere ingrediënten.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!