Taro Head

Taro Head is een knolgewas dat populair is in de Thaise keuken en wordt gewaardeerd om zijn milde smaak en zetmeelrijke textuur. Deze knollen groeien onder de grond en zijn een belangrijk ingrediënt in veel gerechten.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Taro wordt geteeld in vochtige en goed doorlatende grond. De knollen groeien onder de grond en hebben een dikke, harige schil die moet worden verwijderd voordat ze worden geconsumeerd.

Voedingswaarden

Taro is een goede bron van vezels, vitamine E, B-vitaminen en mineralen zoals kalium en magnesium. Het is een voedzame aanvulling op maaltijden.

Gebruik

Taro Head wordt gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten, waaronder soepen, stoofschotels en desserts. Het kan worden gekookt, gebakken of gefrituurd.

Wist je dat…

Taro wordt niet alleen gewaardeerd om zijn culinaire veelzijdigheid, maar heeft ook symbolische betekenis in sommige culturen. In Thailand wordt taro vaak gebruikt in religieuze en culturele rituelen.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!