Rode Banaan

De Rode Banaan is een variëteit van de gewone banaan met een opvallende dieprode schil. Deze zoete en aromatische vrucht heeft een unieke smaak en wordt gewaardeerd om zijn voedingswaarde en culinaire veelzijdigheid.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Rode Bananen groeien in verschillende delen van India, vooral in tropische klimaten. Ze worden geteeld zoals gewone bananen, met zorg voor bodem en vochtigheid.

Voedingswaarden

Deze bananen bevatten voedingsstoffen zoals vitamine C, vitamine B6, kalium en voedingsvezels. De dieprode kleur komt voort uit de aanwezigheid van antioxidanten.

Gebruik

Rode Bananen worden vers gegeten als een heerlijk tussendoortje. Ze worden ook gebruikt in zoete gerechten, desserts, smoothies en milkshakes.

Wist je dat…

De Rode Banaan heeft niet alleen een onderscheidende smaak en kleur, maar wordt ook beschouwd als een gezonde keuze vanwege zijn voedingswaarde en antioxidantengehalte, waardoor het een populaire keuze is in de Indiase keuken.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!