Pitahaya Wit

De Pitahaya met wit vruchtvlees, ook wel bekend als de witte drakenvrucht, is een exotische vrucht met een opvallende verschijning. De schil is roze van kleur, bedekt met groene schubben, en het vruchtvlees is wit met kleine zwarte zaadjes.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De Pitahaya wordt geteeld in tropische en subtropische gebieden, waaronder landen in Zuid-Amerika en Azië. Het vereist een warm klimaat en goed doorlatende grond.

Voedingswaarden

Witte Pitahaya is rijk aan vitamine C, vezels en antioxidanten. Het heeft een laag caloriegehalte en kan gunstig zijn voor de spijsvertering.

Gebruik

Witte Pitahaya wordt vaak vers gegeten, rechtstreeks uit de schil geschept. Het kan ook worden toegevoegd aan fruitige desserts, smoothies en salades. De witte pitahaya heeft een zoete, uitgesproken smaak.

Wist je dat…

Pitahaya-bloemen bloeien ’s nachts en worden bestoven door nachtvlinders of vleermuizen, wat bijdraagt ​​aan de unieke eigenschappen van deze exotische vrucht.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!