Granadilla

De granadilla is een exotische vrucht met een leerachtige schil en helder oranje vruchtvlees met zwarte zaden. De smaak is zoet en licht zuur, en wordt gewaardeerd om zijn verfrissende en tropische karakter.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Granadilla’s worden geteeld in de warme klimaten van Colombia. De planten hebben goed doorlatende grond en ondersteuning nodig om te groeien en te klimmen.

Voedingswaarden

Deze vrucht is rijk aan vitamine A, vitamine C en voedingsvezels. Het bevat ook antioxidanten en mineralen zoals kalium en calcium.

Gebruik

Granadilla wordt meestal vers gegeten door het vruchtvlees uit te lepelen. Het kan worden toegevoegd aan fruitsalades, yoghurt, ijs en smoothies.

Wist je dat…

Het interessante aan granadilla is dat de schil taai is en kan worden gebroken door er zachtjes op te drukken, waardoor het heerlijke vruchtvlees toegankelijk wordt. Dit maakt het eten van granadilla een unieke en interactieve ervaring.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!