Graffiti Aubergine

De graffiti aubergine is een veelzijdige groente met een opvallend gestreepte paars-witte schil en zachte textuur. Het wordt vaak gewaardeerd om zijn decoratieve uiterlijk en smaak.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De graffiti aubergine groeit goed in warme klimaten en wordt geteeld in diverse regio’s over de hele wereld. Het vereist goed doorlatende grond en regelmatig water geven.

Voedingswaarden

Deze auberginevariant is een goede bron van voedingsvezels, vitamines (zoals vitamine C en B6) en mineralen (zoals kalium). Het is caloriearm en bevat antioxidanten.

Gebruik

Graffiti aubergine kan worden geroosterd, gebakken, gegrild of gestoomd. Het wordt vaak gebruikt in mediterrane en Midden-Oosterse gerechten, zoals ratatouille, moussaka en baba ganoush.

Wist je dat…

De kleurrijke strepen op de schil van de graffiti aubergine vervagen meestal niet tijdens het koken, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan gerechten.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!