Fleskalebas Rond

De ronde fleskalebas, ook wel bekend als de ronde lauki, is een unieke en veelzijdige groente met een opvallende ronde vorm en gladde, groene huid.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De ronde fleskalebas wordt geteeld in diverse klimaten en gedijt goed in warme en vochtige omstandigheden. Het groeit aan een klimplant en de vruchten kunnen aanzienlijke afmetingen bereiken.

Voedingswaarden

Deze groente is rijk aan voedingsvezels, vitamine C en essentiële mineralen zoals kalium. Het is een gezonde toevoeging aan voedzame maaltijden.

Gebruik

De ronde fleskalebas wordt vaak gebruikt in curry’s, stoofschotels en bijgerechten. De milde smaak en sappige textuur maken het ideaal voor het absorberen van kruiden en smaken.

Wist je dat…

Naast culinaire toepassingen worden de bladeren van de ronde fleskalebas ook gebruikt in sommige traditionele geneeswijzen vanwege hun mogelijke gezondheidsvoordelen. De groente wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid in de keuken en het vermogen om smaken te versterken.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!