Photography by Exotic Roots

Exotic Roots verhuist naar nieuw pand en introduceert nieuwe verpakkingslijn

Exotic Roots is sinds 1 juni jl. verhuisd naar een nieuw, duurzamer pand in Nieuwekerk a/d IJssel. Vanuit hier zullen zij hun werkzaamheden uitvoeren, de opslag zal gedeeltelijk in Nieuwekerk a/d IJssel zijn en deels in Bleiswijk.

“Wij zijn in korte tijd erg gegroeid. Om de juiste service naar onze klanten aan te houden, hebben wij de stap gemaakt om naar een eigen pand met opslag over te gaan met daarbij een eigen ERP-systeem. We willen op deze manier de volgende stappen realiseren en onze klanten nog meer ontzorgen.” zegt Tim Struckman van Exotic Roots.

Tijdens de verhuizing is RTL Z langs geweest om een interview af te nemen; dit ging voornamelijk over hoe het jonge bedrijf zich neerzet in de markt en zich wil onderscheiden. Dit zal binnenkort worden uitgezonden tijdens het programma ‘How it’s done’.

Daarnaast is de verpakkingslijn van Exotic Roots klaar. Het bedrijf zal de producten verpakken onder de merknaam ‘Taste it’. Vrijwel het gehele assortiment kan worden verpakt naar de wens van de klant, in een zo duurzaam mogelijke verpakking.

Voor meer informatie:
Tim Struckman
Exotic Roots
Steenbakkerij 74
2913 LJ Nieuwerkerk a/d IJssel
+31 6 20 150 148
Tim@exoticroots.nl
www.exoticroots.nl

Publicatiedatum: vr 18 jun 2021

© AGF.nl

Meer informatie over onze producten?