Photography by Exotic Roots

Exotic Roots kiest voor FreshERP

DNA Services heeft recent een nieuwe klant binnen de AGF-branche mogen verwelkomen. Exotic Roots, gevestigd in Zoetermeer, schakelt DNA in voor de levering en implementatie van FreshERP. Met deze keuze kiest het snelgroeiende bedrijf voor een ERP-applicatie die specifiek voor de AGF-branche is ontwikkeld.

Exotic Roots is een importeur op de internationale markt van exotische groenten, exotisch fruit en exotische wortels. Hiernaast biedt Exotic Roots een breed assortiment aan met specialiteiten van Nederlandse bodem. Exotic Roots werkt samen met telers en partners vanuit verschillende landen, waaronder India. Het bedrijf levert voornamelijk aan (horeca)groothandels, supermarktketens en supermarkten in Nederland en Europa.

Enkele voordelen van FreshERP:

  • Bewezen binnen de AGF-sector
  • Ook beschikbaar in de cloud
    Geschikt voor importeurs én distributeurs
  • Een overzichtelijke en snel te leren gebruikersinterface (muisloos te bedienen)
  • Ruim aanbod van diverse geïntegreerde modules

“Na een uitgebreide marktverkenning hebben wij uiteindelijk gekozen voor DNA Services. Als IT-partner kunnen zij ons volledig ontzorgen en met het FreshERP softwarepakket kunnen wij onze business vergaand automatiseren”, aldus Dion van Calsteren, Co-Owner bij Exotic Roots. Wij zijn vanaf volgende week gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel in plaats van Zoetermeer. Vanaf volgende week verhuist Exotic Roots naar een nieuw pand in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Voor meer informatie:
Exotic Roots B.V.
Direct : +31 79 3302 117
Mobile : +31 6 20 160 949
Dion@exoticroots.nl
www.exoticroots.nl

Voor meer informatie:
DNA Services
Postbus 257
2950 AG Alblasserdam
info@dnaservices.com
www.dnaservices.nl

Publicatiedatum: di 25 mei 2021
© AGF.nl

Meer informatie over onze producten?