Curuba

De curuba is een exotische vrucht met een opvallende uitstraling en smaak. Het combineert de zoetheid van bananen met de aroma’s van passievrucht, waardoor het een unieke en smakelijke vrucht is.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Curuba’s groeien voornamelijk in de bergachtige regio’s van Zuid-Amerika, zoals Colombia, Ecuador en Peru. De vruchten groeien aan klimplanten en gedijen goed in warme, vochtige klimaten.

Voedingswaarden

Curuba’s zijn rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine C, vezels en antioxidanten. Ze bieden een verfrissende bron van hydratatie en dragen bij aan een gezonde huid en immuunsysteem.

Gebruik

De smaakvolle pulp van de curuba wordt vaak gegeten als een verse snack, toegevoegd aan fruitsalades, smoothies, desserts en zelfs drankjes zoals sappen en cocktails.

Wist je dat…

Curuba’s zijn niet alleen geliefd om hun smaak, maar worden ook gewaardeerd om hun medicinale eigenschappen. In sommige traditionele geneeskundige praktijken worden ze gebruikt voor hun vermeende kalmerende en ontspannende effecten op het zenuwstelsel.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!