Baby Mango

De baby mango is een kleinere variant van de klassieke mango, met een zoete en sappige smaak. Deze miniatuurmango’s hebben een levendige kleur en een verfrissend aroma, waardoor ze een geliefde keuze zijn voor liefhebbers van tropisch fruit.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Baby mango’s worden geteeld in de tropische omstandigheden van Colombia. Ze groeien aan compactere mango-bomen en vereisen zorgvuldige verzorging om optimale vruchtvorming te bereiken.

Voedingswaarden

Deze kleine mango’s zijn een bron van vitamine C, vitamine A en voedingsvezels. Ze bevatten ook antioxidanten en zijn een heerlijk en voedzaam tussendoortje.

Gebruik

Baby mango’s worden vaak vers gegeten, als snack, toegevoegd aan fruitsalades, smoothies en desserts. Ze kunnen ook worden verwerkt in sauzen en chutneys voor extra smaakdimensies.

Wist je dat…

In sommige culturen worden baby mango’s “champagne mango’s” genoemd vanwege hun zoete en verfrissende smaak, die doet denken aan de frisheid van champagne.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!