Baby Banaan

De baby banaan is een kleine, zoete variëteit van de gewone banaan, bekend om zijn delicate formaat en intense smaak. Met een zachte, dunne schil en romig vruchtvlees is deze banaan geliefd om zijn unieke eigenschappen.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

Baby bananen worden geteeld in tropische klimaten zoals die van Colombia. Ze groeien aan kleinere bananenplanten en hebben zorgvuldige aandacht nodig voor optimale groei en oogst.

Voedingswaarden

Deze kleine bananen zijn een bron van voedingsvezels, vitamine C en B-vitaminen. Ze bevatten ook kalium en zijn een gezonde snackoptie.

Gebruik

Baby bananen worden vaak vers gegeten, als tussendoortje, toegevoegd aan ontbijtgranen, smoothies en desserts. Ze kunnen ook worden gebakken of gegrild voor extra smaak.

Wist je dat…

Baby bananen worden soms ook “pisang raja” genoemd, wat “koninklijke banaan” betekent in het Maleis. Ze hebben een zoete smaak en een romige textuur, waardoor ze een favoriet zijn bij zowel volwassenen als kinderen.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!