Ataulfo Mango

De Ataulfo Mango, ook wel bekend als Honey Mango of Champagne Mango, is een kleine, gele mango met een zoete en romige smaak. Deze mango wordt vaak gewaardeerd vanwege zijn unieke textuur en heerlijke smaakprofiel.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De Ataulfo Mango wordt voornamelijk geteeld in Mexico en andere delen van Midden-Amerika. De bomen gedijen goed in warme, tropische klimaten en leveren vruchten op met een karakteristieke gele kleur.

Voedingswaarden

Deze mango’s zijn rijk aan vitamine C, vitamine A, voedingsvezels en antioxidanten. Ze dragen bij aan een gezond immuunsysteem en een goede spijsvertering.

Gebruik

De Ataulfo Mango is perfect om vers te eten, maar kan ook worden gebruikt in salades, smoothies, desserts en zelfs hartige gerechten voor een zoete en exotische smaak.

Wist je dat…

De naam “Honey Mango” verwijst naar de honingachtige zoetheid en de romige textuur van de mango. Deze variëteit staat bekend om zijn minimale vezels, wat bijdraagt aan de gladde eetervaring.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!