Apple Bore

De Apple Bore, ook wel bekend als Jujube, is een fruitsoort die in verschillende delen van India wordt geteeld en gewaardeerd om zijn zoete smaak en voedzame eigenschappen.

Teelt >

Voedingswaarden >

Gebruik >

Wist je dat… >

Teelt

De Apple Bore-bomen gedijen goed in droge en hete klimaten en worden geteeld in gebieden zoals Punjab en Rajasthan in India. De vruchten zijn klein en rond van vorm, vergelijkbaar met appels.

Voedingswaarden

Deze vruchten zijn een uitstekende bron van vitamine C, voedingsvezels en antioxidanten. Ze bevatten ook mineralen zoals ijzer en calcium.

Gebruik

Apple Bore wordt vaak vers gegeten als een gezond tussendoortje, maar kan ook worden gebruikt om jam, gelei, siroop en zoete lekkernijen te maken.

Wist je dat…

In India worden Apple Bore-vruchten vaak gedroogd en gebruikt als natuurlijke zoetstof in traditionele gerechten. Ze staan ook bekend om hun medicinale eigenschappen en worden gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde voor hun heilzame effecten op de gezondheid.

Haal Exotic Roots gemakkelijk in huis

Neem contact op met een van onze accountmanagers. Plaats je order en je exotische bestelling komt naar de gewenste bestemming!